Köszöntő - SÁI Petőfi Sándor Tagiskolája honlapja

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Köszöntő

Petőfi tehetségei

Köszöntő


Szeretettel köszöntöm a Petőfi tehetségei honlap minden kedves látogatóját!
A világhálón keresztül köszönetünket kifejezni, nagyszerű lehetőség. Mi ezúton köszönjük meg a Dornyay Béla Múzeumnak és a Baráti Körének a Balázs János Rajzverseny megvalósítását, valamint ezt a honlapot.
A honlap jó lehetőség arra is, hogy az iskola céljairól, erőfeszítéseiről, sikereiről informáljuk mindazokat, akikhez kötődünk, akik érdeklődnek irántunk.
Mi az iskolánk célja? - A tanulói alapkészségek és kulcskompetenciák fejlesztése, a tanulói sikeresség fokozása. Sportos múltunk megerősítése, új sportágak bevezetése, az ökoiskola cím elérése.
Legfontosabb feladatunk, hogy a ránk bízott gyermekek tehetségét a legteljesebben kibontakoztassuk, mert hisszük, hogy minden gyermek tehetséges valamiben. Tudjuk, hogy a tehetséges gyermekeknek mást és másképpen kell tanítani, fejleszteni. Ebben segít pedagógusaink tapasztalata, felkészültsége és az a sokszínűség, amely régóta jellemzi intézményünket.
Kérem a tisztelt látogatót, hogy ismerje meg intézményünket, s kívánom, hogy gyűjtsön és kapjon minél több információt az iskolánk tehetségeit és tehetséggondozását bemutató honlapon keresztül, s ha felkeltettük érdeklődését, arra biztatom, hogy látogasson el hozzánk személyesen is.


Salgótarján, 2015. május 28.
                                                                       Magyarné Földi Erika
                                                                                                                      tagintézmény-vezető 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz