rarend

KRÉTA e-Napló

Alap dokumentumok

etlap

KRÉTA Digitális Kollaborációs Tér

Digitális Kollaborációs Tér bemutatása pedagógusoknak

 

KRÉTA DKT Tanulói felület bemutatása

Intézkedési terv a 2020/2021. tanévben a köznevelési intézményekben a járványügyi készelét idején alkalmazandó eljárásrendről

Intézkedési terv a 2020/2021. tanévben a köznevelési intézményekben a járványügyi készelét idején alkalmazandó eljárásrendről

  1. verzió (változásokkal egységes szerkezetben) 2020. október 1.

Jelen intézkedési terv újabb módosításig vagy visszavonásig marad érvényben, a módosítására a járványügyi helyzet alakulásától függően, a tapasztalatok figyelembevételével kerül sor. A módosításról az intézmények tájékoztatást kapnak.

A protokoll bevezetéséről és alkalmazásáról az intézményvezető köteles gondoskodni, a fenntartó feladata a megvalósítást ellenőrizni.

Bővebben ...

Zoom kisokos youtube videók

Zoom client letöltés

A Zoom szoftver online webináriumok és találkozók megtartását teszi lehetővé. Iskolánkban a KRÉTA DKT területén lehet majd a házifeladatokat megnézni, megoldani, visszaküldeni. De az órák digitális megtartásához a ZOOM program lesz kijelölve.

Nincs más dolgod, mint ráklikkelni a KRÉTA elektronikus ügyintézésében kapott levélben található linkre – a link közvetlenül az előadás “szobájához” visz. Ez után két dolog történhet attól függően, hogy használtál-e már a számítógépeden korábban Zoom webinárium szoftvert.

Ha még nem, akkor először is le kell tölteni a Zoom webinárium szoftverét, hogy beléphess az előadásba. Ne aggódj, a Zoom webinárium szoftvere nem foglal sok helyet, és teljes mértékben biztonságos!

Ha már használtál, akkor pedig azonnal, vagy a jóváhagyásodat követően elindul a gépedre korábban települt Zoom webinárium szoftver.

Bővebben ...

Iskolánkban Covid-19 vírussal fertőzött személyek száma:

0 fő