rarend

KRÉTA e-Napló

contact

etlap

Intézkedési terv a 2020/2021. tanévben a köznevelési intézményekben a járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrendről

Intézkedési terv a 2020/2021. tanévben a köznevelési intézményekben a járványügyi készelét idején alkalmazandó eljárásrendről

  1. verzió (változásokkal egységes szerkezetben) 2020. október 1.

Jelen intézkedési terv újabb módosításig vagy visszavonásig marad érvényben, a módosítására a járványügyi helyzet alakulásától függően, a tapasztalatok figyelembevételével kerül sor. A módosításról az intézmények tájékoztatást kapnak.

A protokoll bevezetéséről és alkalmazásáról az intézményvezető köteles gondoskodni, a fenntartó feladata a megvalósítást ellenőrizni.

Bővebben ...

Zoom kisokos youtube videók

Zoom client letöltésdownload to storage drive

A Zoom szoftver online webináriumok és találkozók megtartását teszi lehetővé. Iskolánkban a KRÉTA DKT területén lehet majd a házifeladatokat megnézni, megoldani, visszaküldeni. De az órák digitális megtartásához a ZOOM program lesz kijelölve.

Nincs más dolgod, mint ráklikkelni a KRÉTA elektronikus ügyintézésében kapott levélben található linkre – a link közvetlenül az előadás “szobájához” visz. Ez után két dolog történhet attól függően, hogy használtál-e már a számítógépeden korábban Zoom webinárium szoftvert.

Ha még nem, akkor először is le kell tölteni a Zoom webinárium szoftverét, hogy beléphess az előadásba. Ne aggódj, a Zoom webinárium szoftvere nem foglal sok helyet, és teljes mértékben biztonságos!

Ha már használtál, akkor pedig azonnal, vagy a jóváhagyásodat követően elindul a gépedre korábban települt Zoom webinárium szoftver.

Bővebben ...

KRÉTA Digitális Kollaborációs Tér

Digitális Kollaborációs Tér bemutatása pedagógusoknak

 

KRÉTA DKT Tanulói felület bemutatása

 

KRÉTA DKT Tanulói felület Digitális óra kezelésének bemutatása

2021. március 15.


„Nagy költők megírták, s
harcukat ma kivívták!...”

A Salgótarjáni Általános Iskola Petőfi Sándor Tagiskolája nemzeti ünnepünkre készül.

Tanulóinknak az alábbi programokat kínáljuk:

1. „Tudsz magyarul?” kistérségi helyesírási és nyelvhelyességi verseny

2. „Nyomozz a könyvtárban!”- kutatómunka a szabadságharc nyomában

3. „Rajzolj Petőfit!”- rajzverseny

Ha többet szeretnétek megtudni a jelentkezésről és a részvétel feltételeiről, kattintsatok a programok linkekre! Illetve érdeklődjetek a tanároknál!

További cikkeink...

Iskolánkban Covid-19 vírussal fertőzött személyek száma:

0 fő