JoomlaTemplates.me by iPage Reviews

contact

tanev

etlap

palyazatok

Ügyeleti ellátás igénylésének felmérés

Készült: 2020. március 15. vasárnap

Tisztelt Szülők!

A koronavírus terjedése miatt a Kormány 2020. március 16-tól új oktatási forma bevezetéséről döntött. Ettől a naptól kezdve az oktatás tantermen kívül, digitális formában kerül megszervezésre. Kérem, hogy 2020. március 16-án hétfőn a gyermekek ne jelenjenek meg az iskolában.

A fenti intézkedéssel kapcsolatban ügyeleti elhelyezés megszervezésére kerül. Az ügyeletet azon tanulók számára szervezik, akiknek szülője, gondviselője olyan munkakörben dolgozik, amelynél nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatellátásuk, valamint egyéb közfeladatok ellátásában és a közellátás biztosításában szükséges a munkavégezésük, és gyermekük elhelyezését nem tudják megoldani.

Az ügyeleti ellátás igénylésének felmérését iskolánk végzi, de a felügyelet megszervezése a tankerületi központ hatáskörébe tartozik.

Kérem, amennyiben gyermeke számára ügyeleti ellátást kér azt az iskola email címére, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. írásban, a kérelem pontos indoklásával együtt haladéktalanul szíveskedjenek megküldeni, legkésőbb 2020.március 16-án 9 óráig!

A tananyag kijelölésének-, a tanulási folyamat támogatásának módjáról, eszközeiről és lehetőségeiről a hétfői napon az iskola honlapján tájékoztatjuk Önöket.

Felhívom a szülők figyelmét arra, hogy a digitális oktatási forma ideje alatt gondoskodjanak arról, hogy gyermekük kerülje a nagyobb csoportos találkozásokat, lehetőleg egyénileg tartsák őket otthon. Felügyeletüket legfeljebb kis csoportokban szervezzék meg, hiszen a kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek.

A gyermekétkeztetés biztosítása az önkormányzat feladata, a települési önkormányzattal való egyetetés után tudunk tájékoztatást adni.

Megértő együttműködésükre a továbbiakban folyamatosan számítok!

Mravcsik Sándor Földi Erika
 intézményvezető tagintézmény-vezető