JoomlaTemplates.me by iPage Reviews

contact

tanev

etlap

palyazatok

Tájékoztatás

Készült: 2020. március 27. péntek

Tisztelt Szülők!

A koronavírus terjedése miatt iskolánkban, mint országosan az összes oktatási intézményben 2020. március 16-tól új oktatási forma, tantermen kívüli digitális munkarend került bevezetésre. Ettől a naptól kezdve az intézmény látogatása a tanulók részéről nem lehetséges. A tanítás órarend szerint, digitális formában történik.
A pedagógusok a Kréta rendszer „Házi feladatok” felületére rögzítik a tanórák tananyagát, a kiadott feladatokat, a digitális tananyagok linkjeit, illetve az egyéb úton kiküldött csatolmányok esetében az elküldés módját és útvonalát. Az elkészített házi feladatok visszaküldésére is ezen a felületen van lehetőség („Új hozzászólás”-ként) tanulói azonosítóval történő belépes esetén. A tanulók Kréta rendszerbe történő belépéséhez az oktatási azonosítószámuk az azonosító, a jelszó pedig a születési idejük kötőjelekkel elválasztva (pl. 2020-03-27).


Az osztályok létrehoztak zárt Facebook csoportokat, ahol szintén megjelenítik a feladatokat és közvetlen kommunikációra, házi feladatok megküldésére is van lehetőség.
Javaslom, hogy a tanulmányi feladatok elküldése, az elvégzett házi feladatok visszaküldésére hétköznap 8.00-16.00 óra között történjen.
Azok a szülők, akik nem rendelkeznek a gyermekeik számára a digitális oktatásban való részt vételhez megfelelő eszközökkel, azok az iskolában kinyomtatott formában átvehetik a tanulók egy hétre szóló feladataikat.
A tanulók visszajelzéseket, értékeléseket, osztályzatokat kapnak a digitális munkarend alatt elvégzett feladataikra.
A szülőkkel való kapcsolattartásra elsősorban a Kréta rendszer e-Ügyintézés Üzenetek funkcióját használjuk. Minden szülő részére rendelkezésre áll a rendszerhez szükséges belépési azonosító és jelszó.
Ezúton kérem ismét, hogy azok a szülők, akik még nem vették át belépési azonosítójukat, azok jöjjenek be az iskolába és vegyék azt át!
Ügyintézés e-mailen (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), telefonon (310-331, 414-751) keresztül is történhet. A személyes megjelenésre kérjük, hogy csak nagyon indokolt esetben kerüljön sor!
Kérem Önöket, hogy fokozott figyelemmel kövessék gyermekük otthoni tanulását! Segítsék Őket egy időbeosztás kialakításában, melynek fontos része a napi rendszerességű tanulás, a tanítók, szaktanárok részére visszaküldendő feladatok elkészítése. Kérdéseikkel, az új munkarenddel kapcsolatban bizalommal forduljanak gyermekük osztályfőnökéhez!
Továbbra is számítok az Önök együttműködésére!

Köszönettel:

Földi Erika
tagintézmény-vezető