Gyere velem! kiadvány - SÁI Petőfi Sándor Tagiskolája honlapja

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Gyere velem! kiadvány

Újabb mérföldkő a megújulás útján


Egy INNOVÁCIÓ létrejöttét mindig az adott intézményi helyzet, esetleg valamilyen megoldásra váró probléma vagy a probléma kapcsán kialakuló szükséglet indukálja. Hogy mennyire válaszkész egy szakmai közösség, az a megújulási készségén múlik. Iskolánk ebben az évben már másodszor mutathatta meg ez irányú érzékenységét, felkészültségét.  
Az „Írj szebben, helyesen!”- módszertani bemutatónk után 2018. 12. 11-én egy újabb innovációra irányuló sikeres szakmai napot tarthattunk a Salgótarjáni Tankerületi Központ jóvoltából, melyen terjesztésre került frissen megjelent: „Gyere velem!” - című kiadványunk és Jó gyakorlatként alkalmazott viselkedési projektünk.
Résztvevő vendégeink előadás keretében hallgathatták meg magatartást módosító programunk intézményi előzményeit és létrejöttének szakami hátterét. Bemutatásra kerültek a projekt működésének eddigi tapasztalatai és a kulturált viselkedés fejlesztésére kidolgozott kézikönyv használati lehetőségei. A szakmai bemutatót Kollégák beszámolói, videófelvételek és iskolánk énekkarának bemutatkozása színesítette.
A projektfelelős, K-S. Pál Mária munkáját segítette: Bíró Szilvia, Megyeri Gabriella, Kissné Bakay Boglárka, Vargáné Kaszás Erika és Franczuz Erika tanárnő.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz